Условия соглашения и использования

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ ФІЗИЧНОЇ ОСОБИ-ПІДПРИЄМЦЯ ГВОЗДИКА СЕРГІЯ ОЛЕКСАНДРОВИЧА ПРИ НАДАННІ ПОСЛУГ ПІД БРЕНДОМ «SMARTLIGHT»

1. Преамбула

1.1. Дана Політика конфіденційності (надалі - "Політика конфіденційності") описує як ми, ФOП Гвoздиk C.O., (в подальшому SMARTLIGHT) можемо збирати і використовувати інформацію, що відноситься до кожного з наших незареєстрованих і зареєстрованих відвідувачів в зв'язку з їх доступом і використанням веб-cайтів SMARTLIGHT (включаючи https://smartlight.me і будь-які його піддомени, далі "Веб-сайт").

1.2. Згідно Закону України «Про захист персональних даних», заповнюючи дані реєстраційної форми (замовлення) та проставляючи відмітку про ознайомлення з даною Політикою конфіденційності та обробки персональних даних (далі – Політика конфіденційності), чи відвібуючи Веб-сайт Ви даєте згоду на обробку Ваших персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, при придбанні/використанні товарів по послуг SMARTLIGHT.

1.3. Ви також погоджуєтесь з тим, що - Володілець персональних даних має право надавати доступ та передавати Ваші персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, виключно, якщо при цьому не змінюється мета їх обробки та лише у випадках, передбачених даною Політикою конфіденційності та/або законодавством України.

1.4. Метою цієї Політики конфіденційності є надання ясного пояснення того коли, чому і як ми збираємо і використовуємо вашу персональну інформацію.

1.5. Якщо ви ознайомилися з Політикою конфіденційності, але не згодні з нею, ви повинні негайно покинути Веб-сайт. Якщо у вас є які-небудь питання або сумніви щодо цієї політики, зв'яжіться з нами за адресою info@smartlight.me.

1.6. Відвідуваннмя Веб-сайту або використанням будь-якого з наших сервісів, ви підтверджуєте, що ознайомилися з цією Політикою конфіденційності та приймаєте її.

1.7. Персональні дані - це відомості чи сукупність відомостей про Вас, як фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована

2. Обсяг персональних даних

Ми збираємо два види інформації про наших відвідувачів і користувачів:

a) Не ідентифіковану, що відноситься до Відвідувачаів та Користувачів, яка може бути нам доступна або зібрана автоматично через використання Користувачами Веб-сайту. Така Інформація не дозволяє нам ідентифікувати Відвідувача або Користувача, від якого вона була зібрана. Зібрана нами Інформація в основному складається з технічної або сумарної інформації про використання Веб-сайту, такої як перегляди Відвідувачів і Користувачів і послідовності кліків при використанні Веб-сайту, карти кліків сеансу використання Веб-сайту або прокрутки сторінок, інформації, що стосується пристроїв Відвідувачів, операційної системи, інтернет браузера, роздільної здатності екрану, налаштувань мови та клавіатури, Інтернет-провайдера, посилань / сторінок виходу, дати і часу, і аналогічної інформмції.

b) Індивідуальну ідентифікаційну інформацію, а саме ту інформацію, яка ідентифікує фізичну особу ( "Персональна інформація"). Персональна інформація, зібрана нами, головним чином складається з контактної інформації (тобто адреси електронної пошти або номера телефону), платіжної інформації (імені, фізичної адреси виставлення рахунків, способу оплати і деталей угоди), яка збирається тільки в відношенні Покупців, подробиць щодо відповідності про підключених облікових записів користувачів сторонніх ресурсів (наприклад, електронної пошти або імені користувача для підключених PayPal, Google або Facebook облікових записів користувачів), листування і будь-якої іншої Персональної інформації, наданої нам Відвідувачами та Покупцями при їх доступі до Веб-сайту. Для уникнення подвійного тлумачення, будь-яка інформація, яка відноситься або пов'язана з Персональної інформацією (наприклад, для поліпшення якості пропонованих нами Сервісів) вважається і розглядається нами як Персональна інформація до тих пір, поки таке ставлення або зв'язок існують.

3. Мета збору персональних даних 

1. Надання наших послуг і продажу наших товарів;

2. Розвивати, налаштовувати і покращувати наші послуги і товари, ґрунтуючись на загальних або індивідуальних перевагах, досвід використання або виникли складнощі Відвідувачів і користувачів;

3. Забезпечити наших відвідувачів постійної клієнтської допомогою і технічною підтримкою;

4. Мати можливість зв'язатися з нашими Відвідувачами з метою загальних або індивідуальних повідомлень, пов'язаних з наданням послуг або продажем товарів і інших рекламних повідомлень;

5. Сприяння або ініціювання певних конкурсів, заходів та акцій, визначення умов участі, забезпечення оцінки результативності, зв'язку з переможцями та вручення призів та пільг;

6. Створення зведеної статистичної інформації та іншої зведеної і / або похідною Інформації, яку ми або наші партнери по бізнесу можемо використовувати з метою надання та поліпшення наших відповідних продуктів;

7. Для підвищення наших можливостей щодо захисту даних і запобігання шахрайства;




ПОЛІТИКА ПОВЕРНЕННЯ ТОВАРУ, ПРИДБАНОГО У SMARTLIGHT


Повернення товару можливе при дотриманні наступних умовов

A. Повернення товару належної якості.

  • Згідно ст.9 Закону України «Про захист прав споживачів» споживач має право протягом 14 днів, замінити товар належної якості на аналогічний, якщо товар не підійшов за формою, габаритами, фасоном, кольором або не може бути використаний за призначенням, але за умови якщо товар не використовувався і збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, заводська упаковка, документи.
  • Якщо на момент обміну аналогічного товару немає у продажу, споживач має право придбати будь-які інші товари, або одержати назад гроші у розмірі вартості повернутого товару, або поміняти товар на аналогічний при першому ж надходженні відповідного товару в продаж. При поверненні грошей розрахунки із споживачем проводяться виходячи з вартості товару на момент його покупки. Гроші повертаються в перебігу семи днів.
  • Вимоги споживача розглядаються лише після уточнення прізвища замовника і номера замовлення, повної комплектації товару, заводської упаковки, на якій є штрих код, гарантійного талона. Заміна товару або повернення грошей можлива тільки при дотриманні всіх умов і процедур.

Вам буде відмовлено в заміні товару або повернення грошей, якщо :

  • товар, який не має суттєвих недоліків, не є новим, тобто був у використанні;
  • з моменту придбання товару пройшло більше 14 днів;
  • при перевірці якості товару виявлені ознаки стороннього втручання (розкриття, спроба ремонту) або порушені інші умови гарантійного обслуговування;
  • відсутній документ, що підтверджує факт купівлі товару , або гарантійний талон, повна комплектація товару.

Звертаємо також Вашу увагу, що згідно з п.3 ст.4 Закону України «Про захист прав споживачів» споживач зобов’язаний:

  1. перед початком експлуатації товару уважно ознайомитися з правилами експлуатації, викладеними в наданій магазином документації на товар;
  2. у разі необхідності отримати роз’яснення умов та правил використання товару – до початку використання товару звернутися за роз’ясненнями до продавця;
  3. користуватися товаром згідно з його цільовим призначенням та дотримуватися умов (вимог, норм, правил), встановлених виробником товару в експлуатаційній документації;
  4. з метою запобігання негативних, для споживача наслідкам, щодо використання товару – дотримуватися передбачених виробником в товарі методів безпеки та передбачених експлуатаційною документацією спеціальних правил, а в разі відсутності таких правил в документації – дотримуватися звичайних зрозумілих методів безпеки, встановлених для товарів такого роду.

Б. Повернення товару неналежної якості

  • Згідно ст.8 Закону при виявленні істотних недоліків, які виникли з вини виробника товару, протягом гарантійного терміну споживач має право на заміну товару або повернення грошей.
  • Істотним недоліком, згідно п.12 ст.1 Закону України «Про захист прав споживачів», вважається недолік, який робить неможливим чи недопустимим використання товару відповідно до його цільового призначення, виник з вини виробника, після його усунення проявляється знову з незалежних від споживача причин і при цьому наділений хоча б однією з таких ознак:

а) він взагалі не може бути усунутий;

б) на його усунення потребує понад чотирнадцять календарних днів;

в) він робить товар суттєво іншим, ніж передбачено в договорі

Вимога споживача про заміну товару підлягає негайному задоволенню за його наявності, а в разі його відсутності – у двомісячний строк з моменту подання заяви. Якщо задовольнити вимогу у встановлений строк неможливо, то споживач має право на свій вибір вимагати заміни товару з недоліками на інший товар іншої марки (моделі ) належної якості з відповідним перерахуванням ціни або повернення грошей. Вимоги споживача про повернення грошей підлягають задоволенню в перебігу семи днів. Розрахунок із споживачем у разі підвищення ціни на товар виконується – виходячи з вартості товару на момент його покупки.

У разі виникнення розбіжностей щодо якості або причин виникнення недоліків, Інтернет-магазин має право провести незалежну експертизу за свій рахунок. Покупець може брати участь в експертизі та оскаржити її рішення в суді. Якщо в результаті експертизи встановлено, що недоліки товару виникли з вини Покупця, то Покупець зобов’язаний відшкодувати Інтернет-магазину вартість експертизи, а також пов’язані з її проведенням витрати на транспортування і зберігання товару.


Повернення і заміна товарів відбувається тим самим методом, яким товар був доставлений Покупцеві: передача в магазині, доставка Новою Поштою, доставка Укрпоштою.

Перед відправкою товару покупець повинен зв’язатися з представником інтернет-магазину, обговорити умови відправки і визначити ім’я одержувача товару (представника інтернет-магазину SMARTLIGHT).


ПОВЕРНЕННЯ ОПЛАТИ ЗА ТОВАР


Після отримання товару та перевірки, що повернення відбулось з дотриманням вимог закону України «Про захист прав споживачів», покупцеві повертається сплачена вартість товару тим самим методом, яким була здійснена оплата за товар (повернення (реверсал) транзації картки, післяплата при доставці поштовим оператором)

0
0